fredag 20 maj 2011

Torsdagen

En helt vanlig torsdag blev en härlig heldag och kväll med min bästa. Långpromenad i vår vackra huvudstad, fika i solen, middag och sen en barrunda som höll på tillräckligt länge för att inte kallas AW men inte så länge att det blev nattbuss hem.

På Debaser hamnade vi mitt i ett spanskt rockband och delade bord med en kille som hade fått chips i ögat och tvingades med Vårdupplysningens support utföra operation på sig själv. Ölen var god men suget efter en fin cocktail blev för stort samtidigt som solen gick ner så vi gick istället upp till Indigo. Sällskapet tyckte att vi skulle ta ett ställe till på vägen hem och valet föll föga förvånande på Malmen. Där träffade vi Jim, Jim och John eller vad de nu kan ha hetat men Den Vackre Gifte Mannen jobbade inte tråkigt nog (eller tur kanske?).

Följande har nu konstaterats: inbjudningslistan till min födelsedagsfest var längre på pappret än i mitt huvud, sommaren ska bli pojkvänsfri men öl och hångelfull, Popaganda får avsluta sommaren i en Arcade Fire-extas och framförallt: det ska bli den bästa sommaren på länge.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar